Jatkoilmoittautuminen tehdään sähköisesti Eepos-ohjelman verkkosivujen kautta – juvenalia.eepos.fi tunnuksilla 26.3.–9.4.2024. Asiasta tiedotetaan maaliskuun Da Capo -uutiskirjeessä pe 22.3. Muskarilaiset saavat ennakkoon oman tiedotteen asiasta (kts. alla).

Muistathan vahvistaa ensin omat yhteystietosi jatkoilmoittautumisen yhteydessä, jotta pääset eteenpäin jatkoilmoittautumaan.

Eepos-sovelluksen kautta jatkoilmoittautuminen ei vielä toistaiseksi ole mahdollista. Samoilla huoltajatunnuksilla voit tehdä useamman lapsen jatkoilmoittautumisen. Jokaisesta lapsesta tulee tehdä kuitenkin oma jatkoilmoittautuminen. Suosittelemme tekemään jatkoilmoittautumisen verkkosivujen kautta, mobiiliversion kanssa voi ilmetä ongelmia.

Jatkamisilmoituksen tekemättä jättäminen johtaa oppilaspaikan menetykseen.

Eepostunnukset

Jos tunnuksesi ovat hukassa, voit palauttaa ne itse Kirjaudu sisään -kohdasta Unohditko salasanasi? -linkistä antamalla käyttäjätunnukseen Eepokseen vahvistamasi sähköpostiosoitteen (sähköposti tulee olla vahvistettu Eepokseen aiemmin). Ole yhteydessä opintosihteeriin, mikäli et edelleenkään pääse kirjautumaan Eepokseen.

Insturumenttioppilaat – Syksyn muharyhmät, muhan tiiviskurssi ja  yhteismusisointi (kuoro, orkesterit)

Myös muharyhmiin ilmoittaudutaan jatkarilomakkeella. Tarkemmat tiedot muharyhmistä ja tiiviskursseista löydät jatkoilmoittautumislomakkeelta. Ole kuitenkin nopea, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Samalta lomakkeelta näet myös ensi lukuvuoden yhteismusisoinnin, esim. orkesterin tai kuoron.

Lisätietoja ja tarkempi ohjeistus löytyy jatkoilmoittautumislomakkeesta, joka tulee lukea huolellisesti läpi.

Musiikkileikkikoululaiset

Ilmoittaudu opettajasi ehdottamaan ryhmään 26.3.–31.3.202424. Mikäli ehdotettu ryhmä ei sovi, voit ilmoittautua johonkin muuhun ryhmään 1.-9.4.2024.
Ryhmäehdotus tulee suoraan jatkoilmoittautumislomakkeelle, jonka löydät Eepoksesta. Noudathan ilmoittautumisohjeita, sillä ensimmäisen ilmoittautumisviikon aikana ryhmien oppilaspaikat on varattu oppilaille opettajien ehdotusten mukaisesti oppilailleen. Muista merkitä myös, mikäli lapsesi lopettaa muskarin.
Tarkemmat ohjeistukset löytyvät muskarilaisten omasta tiedotteesta.

Ensi syksynä kouluun meneville ekaluokkalaisille tarjoamme musiikkivalmennusta – musiikkitaitoryhmiä, musiikkiteatterivalmennusta sekä valmennuskuoroa Sellossa.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen musiikkivalmennukseen ja muskariryhmiimme alkaa 18.4.2024. Päiväkotimuskareihin voi ilmoittautua koko kesän ajan.
Lue kaikista kevään hauista lisää oppilaaksi hakeutuminen -sivulta.

 

Eepos-sovellus

Lataa Eepos-sovellus, ellei sinulla vielä se ole käytössäsi. Sovellukseen kirjautuminen toimii samoilla tunnuksilla kuin Eepoksen selainversio. Sovellus muistaa kirjautumisen, joten riittää että kirjautuu vain kerran. Muistathan, että jatkoilmoittautuminen tulee tehdä kuitenkin tietokoneella verkkosivujen kautta.

Eepos-sovelluksen asennusohje-video ja lisätietoja