Jatkoilmoittautuminen tehdään sähköisesti Eepos-ohjelman verkkosivujen kautta tunnuksilla 29.3–12.4.2021. Asiasta tiedotetaan lisää maaliskuun Da Capo -uutiskirjeessä (tiedote lähetetty 24.3.).

Pidäthän yhteystietosi ajantasalla Eepoksen verkkosivuillla tai sovelluksessa käyttäen saamiasi tunnuksia. Samoilla huoltajatunnuksilla voit tehdä useamman lapsen jatkoilmoittautumisen. Jokaisesta lapsesta tulee tehdä kuitenkin oma jatkoilmoittautuminen.

Huomaathan lukea jatkoilmoittautumisen yhteydessä myös päivitetyt kuvaus- ja nimenjulkaisuluvat.
Jatkamisilmoituksen tekemättä jättäminen johtaa oppilaspaikan menetykseen.

Tee jatkoilmoittautuminen tietokoneella, mobiilin kautta ilmoittauduttaessa voi ilmetä ongelmia. Ota yhteyttä toimistoon mikäli et pääse kirjautumaan Eepokseen.

Insturumenttioppilaat – Syksyn muharyhmät valmiina & uudet aloittajat

Oppilaat on sijoitettu uusiin muharyhmiin seuraavalle lukuvuodelle muhaopettajien toimesta. Mikäli opettajan ehdottama ryhmäaika ei ole sinulle sopiva, voit vaihtaa sen sinulle paremmin sopivaan ryhmään valitsemalla toisen ryhmän jatkoilmoittautumislomakkeella valittavana olevista muista vastaavista ryhmistä, joissa on tilaa.
Muhaopinnot aloittavat oppilaat (9-vuotiaat ja sitä vanhemmat oppilaat) voivat ilmoittautua jo nyt jatkoilmoittautumisen yhteydessä Musiikkikorvan herätys 1 -ryhmiin.

Musiikkileikkikoululaiset

Jatkoilmoittautumisen ensimmäisellä viikolla (29.3.-4.4.21 ) voi ilmoittautua tuttujen kavereiden kanssa samaan, opettajan tämän vuoden ryhmien pohjalta muodostamaan ryhmään (tuntisuositus).

Jatkoilmoittautumisen toisella viikolla (5.4.-12.4.21) voi ilmoittautua johonkin muuhun ryhmään, mikäli haluaa vaihtaa ryhmää. Jos valittu ryhmä on jo täysi, voi ilmoittautua myös jonoon. Oppilaat uusiin ryhmiin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jos oppilas haluaa jatkaa opettajan ehdottamassa ryhmässä mutta unohtaa tehdä jatkoilmoittautumisen ensimmäisellä viikolla (29.3.-4.4.21), on hän samassa asemassa ryhmän vaihtajan kanssa. Oppilas pääsee valitsemaansa ryhmään, mikäli siellä on tilaa. Jos valittu ryhmä on jo täysi, voi ilmoittautua myös jonoon. Oppilaat uusiin ryhmiin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Uudet oppilaat voivat ilmoittautua 3.5. alkaen.

Eepos-sovellus

Lataa Eepos-sovellus, ellei sinulla vielä se ole käytössäsi. Sovellukseen kirjautuminen toimii samoilla tunnuksilla kuin Eepoksen selainversio. Sovellus muistaa kirjautumisen, joten riittää että kirjautuu vain kerran.

Eepos-sovelluksen asennusohje-video ja lisätietoja