Kansainvälistä menestystä niittänyt Juvenalia-kuoro etsii lisälaulajia iloiseen joukkoonsa!
Kevätkauden ohjelmistoon kuuluu paljon ainutlaatuista musiikkia, kuten sir Paul McCartneyn oratio Ecce cor Meum huhtikuussa 2022 sekä venetsialaisen musiikin (mm. C. Monteverdi & A. Vivaldi) konsertit kesäkuussa. Jos mikään näistä herätti kiinnostuksesi tai yksinkertaisesti palat halusta päästä musisoimaan hyvässä seurassa, ota yhteyttä!

Kuoro harjoittelee tiistaisin klo 18.00-20.30 Musiikkiopisto Juvenalian tiloissa. Kuoron laulajat ovat tyypillisesti 20–40-vuotiaita, jotka lukevat sujuvasti nuotteja ja joilla on musiikkiopistotausta.

Koelaulu pidetään Juvenalian Sellon toimipisteen Pikkusalissa (Soittoniekanaukio 1B, Espoo) tiistaina 8.3. klo 18.00. Varauduthan esittämään yhden itse valitsemasi laulun ilman pianosäestystä. Lisäksi koelaulussa testataan äänialasi ja nuotinlukutaitosi. Ilmoittautumiset ja koelauluun liittyvät kysymykset voi lähettää kuoron taiteelliselle johtajalle Matti Järviselle.

Mikäli et pääse osallistumaan koelaulupäivänä, ei huolta! Ota tässäkin tapauksessa yhteyttä, niin järjestämme sinulle koelaulun joidenkin toisten harjoitusten yhteyteen.

Kuuntele Juvenalia-kuoron esityksiä heidän omalta YouTube-kanavalta: Mieleni meri (Eero Koivistoinen)

Lue lisää Juvenalia-kuorosta heidän omilta sivuiltaan.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koelauluun

kuoron taiteellinen johtaja Matti Järvinen, matti.jarvinen@juvenalia.fi, p. + 358 50 62166.

Nuorempien laulajien on mahdollista laulaa Juvenaliassa myös valmennus- tai lapsikuorossa. Lisäksi opistossamme on nuorten lauluensemble-ryhmiä 13–20-vuotiaille. Lue näistä kuoroista lisää opistomme yhteismusisointi-sivulta