Kansainvälistä menestystä niittänyt Juvenalia-kuoro etsii lisälaulajia iloiseen joukkoonsa!

Vuonna 1989 perustetun Juvenalia-kuoron johtajana toimii syksystä 2022 lähtien Júlia Heéger, joka myöskin vastaa kuoron äänenhuollosta. Kuoron monipuolinen ohjelmisto kattaa kaikki musiikinhistorian aikakaudet keskiajalta nykypäivään.

Kansanlaulut, jazzharmoniat ja beat box kuuluvat repertuaariin siinä missä ooppera ja suuret kirkkomusiikkiteokset. Painopiste on kuitenkin suurissa a cappella  -teoksissa. Kuoro on menestynyt useissa kansainvälisissä  kilpailuissa, ja on nytkin lähdössä toukokuussa edustamaan Juvenaliaa Corkin kansainväliseen kuorokilpailuun Irlantiin!

Kuoro harjoittelee sunnuntaisin klo 17.00-20.00 Musiikkiopisto Juvenalian tiloissa. Kuoron laulajat ovat tyypillisesti 20–40-vuotiaita, jotka lukevat sujuvasti nuotteja ja joilla on musiikkiopistotausta.

Koelaulu pidetään Juvenalian Sellon toimipisteen Pikkusalissa (Soittoniekanaukio 1B, Espoo) sunnuntaina 14.1. klo 16 alkaen. Ilmoittautumiset ja koelauluun liittyvät kysymykset voi lähettää kuoron taiteelliselle johtajalle Júlia Heégerille.

Mikäli et pääse osallistumaan koelaulupäivänä, ei huolta! Ota tässäkin tapauksessa yhteyttä, niin järjestämme sinulle koelaulun joidenkin toisten harjoitusten yhteyteen.

Kuuntele Juvenalia-kuoron esityksiä heidän omalta YouTube-kanavalta: Mieleni meri (Eero Koivistoinen)

Lue lisää Juvenalia-kuorosta heidän omilta sivuiltaan.

Tervetuloa myös kuuntelemaan kuoron joulukonserttia la 16.12. klo 16.00 Olaus Petrin kirkkoon Helsingissä. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 15 €. Kuoroa voi kuulla myös Sellosalin Anna valo -konsertissa ti 19.12. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koelauluun

kuoron taiteellinen johtaja Júlia Heéger, julia.heeger@juvenalia.fi.

Nuorempien laulajien on mahdollista laulaa Juvenaliassa myös valmennus- tai lapsikuorossa. Lisäksi opistossamme on nuorten lauluensemble-ryhmiä 13–15-vuotiaille. Lue näistä kuoroista lisää opistomme yhteismusisointi-sivulta