Tule näyttelijäntyönopettajaksi Juvenaliaan!

Musiikkiopisto Juvenalia etsii näyttelijäntyönopettajaa ja musikaaliohjaajaa nuorten aikuisten ryhmälle määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2023-31.5.2025

Juvenalian ammattitaitoinen ja innokas musiikkiteatterikollegio etsii joukkoonsa näyttelijäntyönopettajaa musiikkiopistossa musiikkiteatteria pääaineena opiskeleville nuorille ja nuorille aikuisille. Edellytämme näyttelijätyönopettajalta erinomaisia yhteistyö-
ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa näyttelijäntyön osaamista ja intohimoa omaan työhönsä sekä mielellään kokemusta nuorten kanssa työskentelystä. Toivomme myös kokemusta musiikkiteatterin tekemisestä ja ymmärrystä musiikkiteatterista itsenäisenä taidemuotona. Määräaikaisuus huipentuu musikaalin ohjaukseen yhdessä koreografin kanssa ja pääset myös vaikuttamaan musikaalin valintaan.

Opetus maanantaisin Leppävaarassa klo 17-19.30 sekä lisäksi joskus keskiviikkoisin klo 17-19.30 + lisätreenit ennen esityksiä. Opetusmäärä 3,3 viikkotuntia + resurssi 0,67 viikkotuntia.

Hakuaika

Lähetä hakemus ja CV sunnuntaihin 2.4. mennessä rekry@juvenalia.fi. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.
Opetusnäytteet ja haastattelut järjestetään tiistaina 25.4. klo 9-13 välillä ja haastatteluun valituille ilmoitetaan viikolla 16.

Lisätiedot

Tiedustelut laura.virtala@juvenalia.fi ja tuuli.hamarila-theakston@juvenalia.fi,  p. 044 766 4274

Kelpoisuusvaatimus

Palkkaus, työaika ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Musikaalin ohjauksen työtunnit neuvotellaan erikseen.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!