Tule viulunsoiton opettajaksi Juvenaliaan!

Hakuaikaa jatkettu 8.3. asti ja aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan!

Musiikkiopisto Juvenaliassa on avoinna viulunsoiton päätoimisen tuntiopettajan tehtävä 1.8.2023 alkaen. Tehtäviin voidaan sisällyttää myös yhteismusiikin opetusta.

Musiikkiopisto Juvenalia on yli 70 opettajan ja 1400 oppilaan taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän mukaista opetusta antava oppilaitos Espoossa Leppävaaran sydämessä. Arvojamme ovat taiteen ja pedagogiikan korkea laatu, yhteisöllisyyteen ja musiikin supervoimaan, iloon perustuva toimintakulttuuri.

Tule osaksi Juvenalian iloista ja monimuotoista jousikollegiota! Korkeatasoisen instrumenttiopetuksen lisäksi Juvenaliassa toimii useita jousiorkestereita ja -yhtyeitä sekä periodiluonteinen sinfoniaorkesteri. Arvostamme aktiivista, kehittävää otetta jousikollegion toiminnassa, hyviä itsenäisen työskentelyn taitoja sekä hyvää työilmapiiriä rakentavia toimintatapoja. Arvostamme myös monipuolista työkokemusta ja osaamista viulunsoiton opetuksesta sekä yhteismusiikin ohjauksesta kaikenikäisille oppijoille.

Hakuaika

Hakuaika on 3.3.–8.3.2023.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus mahdollisine soivine liitteineen sekä CV osoitteeseen rekry@juvenalia.fi keskiviikkona 8.3.2023 klo 16 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei huomioida.

Haastattelu opetus- ja soittonäytteineen järjestetään 14.3 ja 15.3. klo 10-14 välisenä aikana.

Lisätiedot

tuuli.hamarila-theakston@juvenalia.fi, p. 044 766 4274

Kelpoisuusvaatimus

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.
Palkkaus, työaika ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.
Tehtävissä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote ennen työsuhteen alkamista.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!