Konserttikalenteri


Konserttien toteutuminen & striimaus


Vallitsevan tilanteen vuoksi valtaosa konserteista on jouduttu perumaan. Tilanteesta riippuen osa konserteista kuitenkin striimataan suorina lähetyksinä ilman yleisöä tai niistä tehdään tallenne. Tieto toteutuksesta on mainittu tapahtuman yhteydessä. Striimilähetyksiä voi seurata kätevästi Juvenalian omalta youtube-kanavalta ja ne ovat nähtävillä noin 2 viikkoa konsertista.

Tarkemmat tiedot yleisistä konserttikäytänteistä selviää etusivun koronatiedotteesta. Muutokset ovat mahdollisia, joten ajantasaiset tiedot tulee aina tarkistaa tältä sivulta tai itse tapahtumasta.

Youtube

Lipunmyynti


Juvenalian konsertteihin on vapaa pääsy, ellei toisin ole mainittu. Maksullisiin konsertteihin liput tuntia ennen ovelta tai ennakkoon nettikaupasta:

Liput

Nettikaupasta ostetut liput on mahdollista lunastaa etukäteen kuittia vastaan Juvenalian toimistosta ja iltavalvojalta tai konserttipäivänä tuntia ennen konserttipaikalta Juvenalian lipunmyyntipisteestä. Isompien konserttien liput myydään Lippupisteen kautta.

Lippu.fi

Muutokset mahdollisia.

Sellosalin saapumisohjeet


Sellosali sijaitsee Espoon Leppävaarassa kauppakeskus Sellon toritasanteella. Sellosaliin on helppo tulla henkilöautolla, kevyen liikenteen välineillä ja kävellen sekä linja-autolla tai junalla Leppävaaran liikenneterminaalin kautta. Leppävaaran juna- ja bussiasemalta on vain parin minuutin kävelymatka Sellosaliin.

Liikenneyhteydet omalla autolla tuleville ovat erinomaiset, esim. Turun moottoritietä ja Kehäteitä I ja II pitkin. Kauppakeskus sijaitsee  Turunväylän ja Kehä I:n risteyksessä pääradan varrella, ja metromainen kaupunkirata tuo kävijät Sellosaliin mm. Helsingistä n. 12–16 minuutissa junasta riippuen.

Bussiterminaali ja juna-asema

Bussiterminaali ja juna-asema sijaitsevat Vanhan Turuntien ja Sellon välissä.

Junat: A, E, L, U, X ja Y
Bussit: ks. reitit ja aikataulut

Ajo-ohje

Kehä I idästä: Valitse ennen Turuntien liittymää kaitaksi toinen oikealta ja seuraa Etelä-Leppävaaran viitoituksia.
Kehä I lännestä: Ota oikeanpuoleinen kaista ja seuraa Etelä-Leppävaara viitoituksia.

Kauppakeskus Sellon pysäköintihalli
Maksuton pysäköinti, 5 h
ma–pe 6.50–24.00
la–su 6.30–24.00
ks. tarkemmat pysäköintiohjeet

Omalla autolla Sellosaliin tullessa suosittelemme ensisijaisesti pysäköimään kauppakeskus Sellon alla olevaan parkkihalliin, johon on sisään- ja ulospääsy Leppävaarankadulta ja Ratsukadulta päivittäin klo 24 asti.

Sellon kattoparkkia käytettäessä pyydämme asiakkaitamme huomioimaan kattoparkin aukioloajat iltaisin:

Kattoparkki
ma–pe 7.20–21.00
la 7.30–20.00
su 10.30–18.00

Selloparkki
ma–la 7.30–21.00
su 9.30–18.00