Konserttikalenteri


Konsertit & taltiointi


Pääosin opiston konserteista tehdään kuva- ja äänitaltiointi. Julkiseen jakoon laitettuja tallenteita voi katsoa kätevästi Juvenalian omalta YouTube-kanavalta ja ne ovat nähtävillä noin 2 viikkoa konsertista.

Muutokset ovat mahdollisia, joten ajantasaiset tiedot tulee aina tarkistaa tältä sivulta tai itse tapahtumasta.

Youtube

Lipunmyynti


Juvenalian konsertteihin on vapaa pääsy, ellei toisin ole mainittu. Maksullisiin konsertteihin liput tuntia ennen ovelta tai ennakkoon nettikaupasta:

Liput

Nettikaupasta ostetut liput on mahdollista lunastaa etukäteen kuittia vastaan Juvenalian toimistosta ja iltavalvojalta tai konserttipäivänä tuntia ennen konserttipaikalta Juvenalian lipunmyyntipisteestä. Isompien konserttien liput myydään Lippupisteen kautta.

Lippu.fi

Muutokset mahdollisia.

Saapumisohjeet Selloon


Opiston Sellon toimipiste ja Sellosali sijaitsevat lähekkäin Espoon Leppävaarassa kauppakeskus Sellon toritasanteella. Paikanpäälle on helppo tulla henkilöautolla, kevyen liikenteen välineillä, kävellen, linja-autolla, pikaraitiolinjalla tai junalla Leppävaaran liikenneterminaalin kautta. Leppävaaran juna- ja bussiasemalta on vain parin minuutin kävelymatka Sellosaliin. Metromainen kaupunkirata tuo kävijät Sellosaliin mm. Helsingistä n. 12–16 minuutissa junasta riippuen.

Bussiterminaali ja juna-asema

Bussiterminaali, juna-asema ja pikaraitiolinja sijaitsevat Vanhan Turuntien ja Sellon välissä.

Junat: A, E, L, U, X ja Y
Bussit ja pikaraitiolinja: katso reitit ja aikataulut

Ajo-ohje

Kehä I idästä: Valitse ennen Turuntien liittymää kaistaksi toinen oikealta ja seuraa Etelä-Leppävaaran viitoituksia.
Kehä I lännestä: Ota oikeanpuoleinen kaista ja seuraa Etelä-Leppävaaran viitoituksia.

Kauppakeskus Sellon alla oleva pysäköintihalli
Maksuton pysäköinti, 3 h
ma–su 5.45–24.00
katso tarkemmat pysäköintiohjeet

Omalla autolla Sellosaliin tullessa suosittelemme ensisijaisesti pysäköimään kauppakeskus Sellon alla olevaan parkkihalliin, johon on sisään- ja ulospääsy Leppävaarankadulta ja Ratsukadulta päivittäin klo 24 asti.

Sellon kattoparkkia käytettäessä pyydämme asiakkaitamme huomioimaan kattoparkin lyhyemmät aukioloajat iltaisin. katso tarkemmat aukioloajat