Konserttikalenteri


Konserttien toteutuminen & striimaus


Konserteissa ja tapahtumissa noudatetaan voimassa olevia avin ja Espoon kaupungin määrittämiä yleisömäärärajoituksia – Terveysturvallisuus-artikkeli.

Mahdollisen pandemiatilanteen vuoksi osa konserteista voidaan joutua perumaan lyhyelläkin varoitusajalla. Tilanteesta riippuen konsertista voidaan vaihtoehtoisesti tehdä striimi suorana lähetyksenä ilman yleisöä tai siitä voidaan tehdä tallenne. Tieto poikkeavasta toteutuksesta mainitaan tapahtuman yhteydessä. Striimilähetyksiä voi seurata kätevästi Juvenalian omalta YouTube-kanavalta ja ne ovat nähtävillä noin 2 viikkoa konsertista.

Muutokset ovat mahdollisia, joten ajantasaiset tiedot tulee aina tarkistaa tältä sivulta tai itse tapahtumasta.

Youtube

Lipunmyynti


Juvenalian konsertteihin on vapaa pääsy, ellei toisin ole mainittu. Maksullisiin konsertteihin liput tuntia ennen ovelta tai ennakkoon nettikaupasta:

Liput

Nettikaupasta ostetut liput on mahdollista lunastaa etukäteen kuittia vastaan Juvenalian toimistosta ja iltavalvojalta tai konserttipäivänä tuntia ennen konserttipaikalta Juvenalian lipunmyyntipisteestä. Isompien konserttien liput myydään Lippupisteen kautta.

Lippu.fi

Muutokset mahdollisia.

Sellosalin saapumisohjeet


Sellosali sijaitsee Espoon Leppävaarassa kauppakeskus Sellon toritasanteella. Sellosaliin on helppo tulla henkilöautolla, kevyen liikenteen välineillä, kävellen, linja-autolla tai junalla Leppävaaran liikenneterminaalin kautta. Leppävaaran juna- ja bussiasemalta on vain parin minuutin kävelymatka Sellosaliin. Metromainen kaupunkirata tuo kävijät Sellosaliin mm. Helsingistä n. 12–16 minuutissa junasta riippuen.

Bussiterminaali ja juna-asema

Bussiterminaali ja juna-asema sijaitsevat Vanhan Turuntien ja Sellon välissä.

Junat: A, E, L, U, X ja Y
Bussit: ks. reitit ja aikataulut

Ajo-ohje

Kehä I idästä: Valitse ennen Turuntien liittymää kaistaksi toinen oikealta ja seuraa Etelä-Leppävaaran viitoituksia.
Kehä I lännestä: Ota oikeanpuoleinen kaista ja seuraa Etelä-Leppävaaran viitoituksia.

Kauppakeskus Sellon pysäköintihalli
Maksuton pysäköinti, 5 h
ma–pe 6.30–24.00
la–su 6.45–24.00
kts. tarkemmat pysäköintiohjeet

Omalla autolla Sellosaliin tullessa suosittelemme ensisijaisesti pysäköimään kauppakeskus Sellon alla olevaan parkkihalliin, johon on sisään- ja ulospääsy Leppävaarankadulta ja Ratsukadulta päivittäin klo 24 asti.

Sellon kattoparkkia käytettäessä pyydämme asiakkaitamme huomioimaan kattoparkin lyhyemmät aukioloajat iltaisin. kts. tarkemmat aukioloajat