Tiedote koronakäytänteistä Musiikkiopisto Juvenaliassa 1.2.2021 – päivitetty 19.2.

Jatkamme opetusta aiempien rajoitusten mukaan 31.3.2021 asti, kunnes toisin informoidaan.

Jatkamme rajoitetusti alle 20-vuotiaiden oppilaiden kohdalla lähiopetusta 31.3.2021 asti. Oppiaine- ja opettajakohtaisesti opetus voidaan järjestää eri tavoin. Opettajalla on oikeus jatkaa edelleen opetustaan etäopetuksena. Myös oppilaalla on mahdollisuus jatkaa opiskeluaan etänä omana soittotuntiaikanaan. Asiasta tulee sopia opettajan kanssa mahdollisimman pian ja yllättävissä tilanteissa (sairastuminen, oireilu, karanteeni, altistuminen tms.) viimeistään soittotuntia edeltävänä päivänä. Opettajat tiedottavat omia oppilaitaan opetuksen järjestämisestä.

Opetuksessa noudatetaan suosituksia turvaväleistä (2 metriä) ja ryhmäkoosta. Juvenalian tiloissa on maskipakko, eli jokainen yli 12-vuotias on velvoitettu koko ajan käyttämään maskia musiikkiopiston tiloissa.

Vanhemmat eivät saa tulla musiikkiopiston sisätiloihin ja oppilaan voi saattaa vain opiston ulko-ovelle.

Jos oppilaalla on vähäisiäkään flunssaoireita tai muita koronavirukselle tyypillisiä oireita, ei lähitunnille voi tulla. Opettajalla on oikeus lähettää oireileva oppilas kotiin.

Kaikki yleisökonsertit ja tapahtumat on peruttu 31.3.2021 asti. Osa konserteista pyritään kuitenkin toteuttamaan Juvenaliassa ilman yleisöä joko striimaten tai tallentaen. Ajantasaiset tiedot päivitetään nettisivujen konserttikalenteriin.


Musiikin hahmotusaineet (muha)

Muha ja musiikkiteknologia jatkaa etäopetuksessa toistaiseksi. Kaikki tieto oppituntien aikatauluista löytyy muha-sivuilta: Hanne Närhinsalon muhasivut, Kalle Katajan muhasivut, Iiris Kaasisen muhasivut ja Matti Sunellin teknosivut


Muskari

Kaikki muskariryhmät jatkavat lähiopetuksessa 31.3.2021 saakka. Oma opettaja tiedottaa mahdollisista poikkeuksista. Oppilaiden poissaoloja ei korvata, mutta striimimuskarin kaikki materiaali on muskarilaistemme rajattomassa käytössä. Unohtuneen salasanan saat opettajaltasi.

Muskaritunnille saavutaan yhden huoltajan saattamana hieman ennen tunnin alkua ja opiston tiloista poistutaan reippaasti tunnin päätyttyä. Muskaritunnin aikana huoltaja ennättää tehdä vaikkapa reippaan kävelylenkin – opiston tiloissa odottelu ei ole nyt sallittua. Syyskauden tapaan oppitunnit ovat hieman lyhyempiä, jotta aulatiloissa ei pääse syntymään ruuhkaa ja opettaja ennättää tehdä tarvittavat puhdistustoimet ennen seuraavaa ryhmää. Oppilaitoksen tiloissa kaikkien yli 12-vuotiaiden tulee käyttää kasvomaskia koko ajan, myös muskaritunnilla mukana olevien huoltajien.
Muskari voidaan toteuttaa lähi- tai etäopetuksena.


Information about teaching arrangements in Juvenalia 1.2.2021 – modified 19.2.

We will continue face-to-face teaching at Juvenalia for students under 20-years old following the strict Covid-19 safety regulations until 31.3.2021. If requested by the teacher or student, teaching can also continue online.

At the lessons we follow the regulations on 2m safe distance, group size (max. 10) and compulsory mask wearing (for everyone over 12-years old).

Parents can see the student to the outdoor but are not allowed to come inside the Music Institute. Early childhood education has additional instructions that have been sent to parents by their teacher.

If you have any symptoms of flu, do not come to face-to-face lesson.

Music theory and Music technology lessons will continue online also after winter break.

All public events have been cancelled until 31 March 2021. Some of the concerts are still being held at Juvenalia without puplic and are streamed or recorded. More information on concertcalendar.

.

Espoon kaupunki – koronalinjaukset lasten ja nuorten harrastustoiminnasta 27.1.

Espoo City – Current restrictions and recommendations

THL:n suositukset maskien käytöstä 12-vuotta täyttäneille.
THL:n tiedote Opetushallituksen sivuilla


Tarkennuksia päivitetään tähän tarvittaessa – seuraa tiedotusta.