Valinnaiset opinnot


Juvenaliassa on monia mahdollisuuksia syventää opintojaan valinnaisilla kursseilla oman mielenkiinnon mukaisesti. 

Sävellyspaja

Monitaiteinen ja -kulttuurinen yhteistyöprojekti Meeting point Espoo starttaa joulukuussa. Tule mukaan säveltämään monitaiteista, draamallista teosta osana opintojasi. Sävellystyöpaja on suunnattu perusopinnot 3 ja syventävien opintojen oppilaille. Sävellyspaja kokoontuu pe klo 16.30–18 Tapiolassa Espoon kulttuurikeskuksen Studiossa (3.krs). Opettajana on säveltäjä Aino Tenkanen, kts. lisätietoja elokuun Da Caposta. Sopii myös perustaso 3 -opintojen yhteyteen.
Lisätiedot tuuli.hamarila-theakston@juvenalia.fi

Peli- ja elokuvamusiikin kurssi

Lukuvuoden mittainen peli- ja elokuvamusiikin kurssi järjestetään tiistaisin klo 20-21 Karatalolla ja periodiopetuksena muutamana viikonloppuna.
Opettaja Iiris Kaasinen.
Lisätiedot iiris.kaasinen@juvenalia.fi

Musiikkiteknologia

Opettele nuottien kirjoittamista koneella, musiikin tekemistä mm. Garage band-ohjelmalla sekä soiton ja laulun äänittämistä ja videointia.
Sellon neukkari ti klo 19-20.30, opettajana Matti Sunell. Musateknokurssi (90 minuuttia viikossa, koko lukuvuosi) on syventävien opintojen valinnainen kurssi. Myös muut kuin Juvenalian opiskelijat voivat osallistua (hinta 100 € lukukaudelta).
Lisätiedot matti.sunell@juvenalia.fi

Juvenalia-kuoro

Juvenalian kamarikuorossa kehittyvät solfataidot ja pääsee laulamaan ihanaa musiikkia kivassa ja taitavassa joukossa. Lue lisää kuorosta yhteismusisointi-sivulta.
Lisätiedot kuoronjohtaja Matti Järviseltä matti.jarvinen@juvenalia.fi

Ilmottaudu valinnaisiin opintohin osoitteessa juvenalia.eepos.fi

 

Ilmoittaudu Eepoksen kautta