Myös muut kuin Juvenalian oppilaat voivat osallistua ryhmäaineopintojen lukukausimaksua vastaan. Lisätiedot matti.sunell@juvenalia.fi.

Musiikkiohjelmointi (livekoodaus) 27.1. 
Tehdään omaa musiikkia kirjoittamalla ohjelmakoodia Sonic Pi -ohjelmalla. Halukkaat voivat osallistua omalla esityksellä maaliskuun muha-konserttiin. Tarvitset oman tietokoneen, jossa on asennettuna Sonic Pi.

Notaatiopaja 3 3.2. 
Pidemmälle ehtineille Musescoren käyttäjille. Olet jo käynyt notaatiopajat 1 ja 2 (tai opiskellut peruskäytön itse) ja kirjoittanut itsenäisesti nuotteja. Tarvitset oman tietokoneen, jossa on asennettuna Musescore.

Äänitys- ja äänieditointipaja 2.3. (yhdistetty)
Äänityspajassa äänitetään omaa soittoa ja laulua Pikkusalissa käyttäen hyviä mikrofoneja sekä tietokoneen ja mobiililaitteiden äänitysohjelmia. Oma soitin mukaan. Voit soittaa yksin tai pienen ryhmän kanssa.
Äänieditointipajassa musiikkiäänityksistä muokataan ja koostetaan valmis tallenne. Oma tietokone mukaan ja siihen Audacity-ääniohjelma.

Video- ja videoeditointipaja 6.4. (yhdistetty)
Videopajassa kuvataan omia musiikkiesityksiä Pikkusalissa usealla videokameralla ja omilla mobiililaitteilla ja tallennetaan samalla hyvälaatuinen ääni. Oma soitin mukaan.
Videoeditointipajassa koostetaan videopajassa tallennettu kuva ja ääni tietokoneen videoeditointiohjelmalla julkaisukuntoon. Oma tietokone mukaan, tietokoneeseen jokin maksuton videoeditointiohjelma (esim. Shotcut, Openshot).

Musiikintekopaja 3  27.4.
Opiskellaan tietokoneen musiikinteko-ohjelmien käyttöä. Voit osallistua, jos olet käyttänyt jo jonkin verran musiikinteko-ohjelmia tai käynyt musiikintekopajat 1 ja 2. Näillä näkymin pajan ohjelmana on Logic. Ota yhteyttä opettajaan, jos haluat opiskella jonkin muun ohjelman käyttöä.

Lisätietoja kursseista

Juvenalian musateknosivuilta löydät ajantasaiset tiedot kaikkiin yllä oleviin kursseihin.