Soitinpolku


Tunnetko fagotin, oboen, käyrätorven, saksofonin, harpun? Minkä kokoisia nokkahuiluja on olemassa ja millaisia soittimia eri soitinperheisiin kuuluu? Entä voiko pieni ekaluokkalainen aloittaa kontrabasson soiton?

Keväällä 2022 on jälleen kaikille avoin perinteinen live soitinpolku la 9.4. klo 11–14 Sellon toimipisteessämme (os. Soittoniekanaukio 1 B), jossa musiikin opiskelusta kiinnostuneet lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan, kyselemään ja tutustumaan soittimiin paikan päälle soitinopettajan opastuksella. Soitinpolulla voi myös kokeilla, mitä pääsykokeissa tapahtuu. Tervetuloa tutustumaan soittimiin kaikki kiinnostuneet!

Lisäksi toteutamme juonellisen ja leikkisän Musiikkisirkus-konsertin ti 12.4. klo 18 Sellosalissa , jolloin voi tulla tutustumaan Juvenaliassa opetettaviin soittimiin konsertin muodossa. Viime keväältä 2021 on taltioitu Musiikkisirkus-konserttitallenne (kts. alempi KULPS-osio), joka striimattiin opiston youtube-kanavalle koronatilanteesta johtuen ilman yleisöä.

Tutustu eri soittimiin soitinesittelysivulla:

Soittimet
Tiedustelut

Anne Lampela
anne.lampela@juvenalia.fi, 050 3272 082

KULPS-soitinpolku, -musiikkisirkus ja -striimimuskari


Perinteinen KULPS-soitinpolku toteutaan keväällä 2022 livenä tuttuun tapaan 20.4. klo 10–13 ja on tarkoitettu 1.-2. luokkalaisille. Koko lukuvuoden ajan on mahdollista katsoa KULPS-striimimuskarimme videotallenteita sekä Musiikkisirkus-konserttitallennetta keväältä 2021 opiston YouTube-kanavalla. KULPS-musiikkisirkus on tarkoitettu lähinnä eskarilaisille, KULPS-striimimuskari sekä eskarilaisille että 1.-2. luokkalaisille.

KULPS-SOITINPOLKU

Tervetuloa perinteiseen koululaisille suunnattuun live soitinpolkuun ke 20.4. klo 10–13 Sellon toimipisteessä. Tällä kierroksella oppilaat pääsevät luokkansa kanssa kokeilemaan, kyselemään ja tutustumaan soittimiin paikan päälle soitinopettajan opastuksella. Kierrokset toteutetaan tasatunnein klo 10, klo 11 ja klo 12.

Livesoitinpolun kesto n. 50 min.

KULPS-MUSIIKKISIRKUSKONSERTTI, tallenne

Tervetuloa musiikkisirkukseen!

Miten soi pasuuna? Voiko viulua soittaa yhdellä jalalla seisten? Mihin puhalletaan ja milloin tarvitaan jousi? Tule tutustumaan meillä opetettaviin soittimiin!

Eskarilaisille ja ekaluokkalaisille suunnatussa juonellisessa KULPS-musiikkisirkuskonsertissa (konserttitallenne keväältä 2021) leikitellään erilaisilla äänillä ja soittimilla. Tutustu soittimiin yhdessä Lauran, Kallen, Marin ja virtuaali-Iivarin kanssa!

Videotallenne, kesto n. 30 min. – katso tallenne tästä

KULPS-STRIIMIMUSKARI

KULPS-striimimuskari on toteutettu ammattitaitoisten ja kokeneiden varhaismusiikkikasvattajiemme toimesta. Lukuvuonna 2020-2021 kertyneet livestriimimuskarilähetykset on koottu omaan videokirjastoon.

Striimimuskari-tallenteita pääsee katsomaan salasanalla suojatulla sivustolla luokan kanssa haluamanaan ajankohtana. Sisältö vaihtelee runsaasti – mm. muskarilauluja ja -leikkejä, satuhetkiä, soitinrakennusta. Videotallenteiden kestot n. 15–30 min.
Ilmoittautuessa saa sivustolle tarvittavat salasanat.

 

KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline ja siihen osallistuminen on jokaisen oppilaan oikeus. Lämpimästi tervetuloa tarjontamme pariin!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Anne Lampela
anne.lampela@juvenalia.fi, 050 3272 082