Soitinpolku


Tunnetko fagotin, oboen, käyrätorven, saksofonin, harpun? Minkä kokoisia nokkahuiluja on olemassa ja millaisia soittimia eri soitinperheisiin kuuluu? Entä voiko pieni ekaluokkalainen aloittaa kontrabasson soiton?

Juvenalian perinteinen kaikille avoin soitinpolku korvataan keväällä 2021 Musiikkisirkus-konserttitallenteella (kts. alempi KULPS-osio), joka striimataan opiston youtube-kanavalle. Koronatilanteesta johtuen konsertti toteutetaan ilman yleisöä videotallenteena, joka on nähtävissä 5.5. alkaen.

Tutustu eri soittimiin soitinesittelysivulla:

Soittimet

Tiedustelut

Anne Lampela
anne.lampela@juvenalia.fi, 050 3272 082

KULPS-soitinpolku ja -striimimuskari


Perinteinen KULPS-soitinpolku toteutetaan keväällä 2021 konserttimuotoisena (Musiikkisirkus-konserttitallenne). Lisäksi on mahdollista osallistua KULPS-striimimuskariin. Kummatkin KULPS-toiminnot on tarkoitettu eskarilaisille ja 1. luokkalaisille.

KULPS-MUSIIKKISIRKUS, TALLENNE KATSOTTAVISSA 5.5.2021 ALKAEN

Musiikkisirkus - Iivari ja Mari esittäytyvät

Tervetuloa musiikkisirkukseen!

Miten soi pasuuna? Voiko viulua soittaa yhdellä jalalla seisten? Mihin puhalletaan ja milloin tarvitaan jousi? Tule tutustumaan meillä opetettaviin soittimiin!

Eskarilaisille ja ekaluokkalaisille suunnatussa juonellisessa KULPS-konsertissa leikitellään erilaisilla äänillä ja soittimilla. Tutustu musiikkiopiston maailmaan yhdessä Lauran, Kallen, Marin ja virtuaali-Iivarin kanssa!

Videotallenne, kesto n. 30 min., katsottavissa 5.5. alkaen.

KULPS-STRIIMIMUSKARI

KULPS-striimimuskari lähetetään maaliskuusta lähtien livenä Zoom-yhteydellä kerran viikossa ammattitaitoisten ja kokeneiden varhaismusiikkikasvattajiemme johdolla.

Seuraavat livelähetysajat keväällä 2021
maanantaisin klo 11.00  29.3. – 12.4. – 26.4.
keskiviikkoisin klo 13.30 24.3. – 7.4. – 21.4. – 5.5.

Lisäksi aiempia striimimuskari-tallenteita pääsee katsomaan salasanalla suojatulla sivustolla luokan kanssa haluamanaan ajankohtana. Sisältö vaihtelee runsaasti – mm. muskarilauluja ja -leikkejä, satuhetkiä, soitinrakennusta. Kesto n. 20–30 min. Koko lukuvuoden aikana kertyneet tallenteet ovat myös katsottavissa sivuilla.

Normaalitilanteessa livesoitinpolku järjestetään syksyisin ja keväisin Sellon toimipisteessä.

KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline ja siihen osallistuminen on jokaisen oppilaan oikeus. Lämpimästi tervetuloa tarjontamme pariin!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Anne Lampela
anne.lampela@juvenalia.fi, 050 3272 082