Soitinpolku


Tunnetko fagotin, oboen, käyrätorven, saksofonin, harpun? Minkä kokoisia nokkahuiluja on olemassa ja millaisia soittimia eri soitinperheisiin kuuluu? Entä voiko pieni ekaluokkalainen aloittaa kontrabasson soiton?

Juvenalian Soitinpolulla voi kokeilla eri soittimia opiston opettajien opastuksella. Soitinpolulla voi myös kokeilla, mitä pääsykokeissa tapahtuu. Soitinpolku järjestetään keväisin ennen pääsykokeita Sellon toimipisteessä.

Tutustu eri soittimiin soitinesittelysivulla:

Soittimet

Tiedustelut

Anne Lampela
anne.lampela@juvenalia.fi, 050 3272 082

KULPS-soitinpolku ja -striimimuskari


KULPS-soitinpolku toteutetaan keväällä 2021 konserttimuotoisena ja on suunnattu eskarilaisista
2. luokkalaisiin asti  – KULPS-striimimuskari on tarkoitettu eskarilaisille ja 1. luokkalaisille.

KULPS-soitinpolkukonsertissa (viikolla 14) esitellään miltei kaikki länsimaisen klassisen musiikin soittimet soitinperheineen. Aiempaa KULPS-soitinpolkua tarjotaan tällä hetkellä vain konserttimuotoisena koronatilanteesta johtuen, tarkempi ajankohta täsmentyy myöhemmin.

KULPS-striimimuskari lähetetään kevääseen asti 2 kertaa viikossa ammattitaitoisten ja kokeneiden varhaismusiikkikasvattajiemme johdolla (2 videota). Uusia ja aiempia striimimuskari-tallenteita pääsee katsomaan salasanalla suojatulla sivustolla luokan kanssa haluamanaan ajankohtana. Sisältö vaihtelee runsaasti – mm. muskarilauluja ja -leikkejä, satuhetkiä, soitinrakennusta. Tutustu – Striimimuskari 7.10.

Normaalitilanteessa livesoitinpolku järjestetään syksyisin ja keväisin Sellon toimipisteessä.

KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Anne Lampela
anne.lampela@juvenalia.fi, 050 3272 082