Soitinpolku


Tunnetko fagotin, oboen, käyrätorven, saksofonin, harpun? Minkä kokoisia nokkahuiluja on olemassa ja millaisia soittimia eri soitinperheisiin kuuluu? Entä voiko pieni ekaluokkalainen aloittaa kontrabasson soiton?

Keväällä 2024 on kaikille avoin perinteinen live soitinpolku la 4.5. klo 11–14 Sellon toimipisteessämme (os. Soittoniekanaukio 1 B), jossa musiikin opiskelusta kiinnostuneet lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan, kyselemään ja tutustumaan soittimiin paikan päälle soitinopettajan opastuksella.
Soitinpolulla voi myös kokeilla, mitä oppilasvalintatesteissä tapahtuu. Muskariopettajamme vetävät alle kouluikäisten testeihin tarkoitettuja laulu- ja rytmiharjoituksia puolen tunnin välein. Soitinpolun aikana mahdollisuus tutustua myös musiikkiteatterin saloihin.

Musiikkisirkus-konsertti – ei toteudu keväällä 2024

Miten soi pasuuna? Voiko viulua soittaa yhdellä jalalla seisten? Mihin puhalletaan ja milloin tarvitaan jousi? Tule tutustumaan meillä opetettaviin soittimiin!

Juonellisessa musiikkisirkuskonsertissa leikitellään erilaisilla äänillä ja soittimilla. Tutustutaan soittimiin yhdessä Lauran, Kallen, Marin ja virtuaali-Iivarin kanssa! Konsertti toteutetaan Sellosalissa.
Keväältä 2021 on taltioitu Musiikkisirkus-konserttitallenne (kts. alempi KULPS-osio), joka striimattiin opiston youtube-kanavalle pandemiatilanteesta johtuen ilman yleisöä.

Tervetuloa tutustumaan soittimiin kaikki kiinnostuneet!

Tutustu eri soittimiin soitinesittelysivulla:

Soittimet

Tiedustelut

Anne Lampela
anne.lampela@juvenalia.fi, 050 3272 082

KULPS-soitinpolku - TÄYNNÄ!


Perinteinen KULPS-soitinpolku toteutaan keväällä 2024 livenä tuttuun tapaan ti 7.5. klo 10–13 ja on tarkoitettu 1.-2. luokkalaisille. 

KULPS-SOITINPOLKU

Tervetuloa perinteiseen koululaisille suunnattuun live soitinpolkuun ti 7.5. klo 10–13 Sellon toimipisteessä. Tällä kierroksella oppilaat pääsevät luokkansa kanssa kokeilemaan, kyselemään ja tutustumaan soittimiin paikan päälle soitinopettajan opastuksella. Kierrokset toteutetaan tasatunnein klo 10 (täynnä), klo 11 ja klo 12.

Livesoitinpolun kesto n. 50 min. – ilmoittaudu ennakkoon.
Tapahtuma kuuluu kerran lukuvuodessa -kategoriaan.

KULPS-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline ja siihen osallistuminen on jokaisen oppilaan oikeus. Lämpimästi tervetuloa tarjontamme pariin!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Anne Lampela
anne.lampela@juvenalia.fi, 050 3272 082