Soitinpolku


Tunnetko fagotin, oboen, käyrätorven, saksofonin, harpun? Minkä kokoisia nokkahuiluja on olemassa ja millaisia soittimia eri soitinperheisiin kuuluu? Entä voiko pieni ekaluokkalainen aloittaa kontrabasson soiton?

Keväälle 2022 on suunnitteilla jälleen perinteinen live soitinpolku, jossa oppilaat pääsevät kokeilemaan, kyselemään ja tutustumaan soittimiin paikan päälle soitinopettajan opastuksella. Tarkempi ajankohta kevään soitinpolun osalta ilmoitetaan piakkoin

Juvenalian perinteinen kaikille avoin soitinpolku korvattiin keväällä 2021 Musiikkisirkus-konserttitallenteella (kts. alempi KULPS-osio), joka striimattiin opiston youtube-kanavalle. Koronatilanteesta johtuen konsertti toteuttiin ilman yleisöä videotallenteena.

Tutustu eri soittimiin soitinesittelysivulla:

Soittimet
Tiedustelut

Anne Lampela
anne.lampela@juvenalia.fi, 050 3272 082

KULPS-soitinpolku ja -striimimuskari


Perinteinen KULPS-soitinpolku toteutaan keväällä 2022 livenä tuttuun tapaan (ajankohta ja lopullinen toteutumismuoto vielä avoin).
Koko lukuvuoden ajan on mahdollista katsoa KULPS-striimimuskarimme videotallenteita sekä Musiikkisirkus-konserttitallennetta keväältä 2021 opiston YouTube-kanavalla. Kummatkin KULPS-toiminnot sekä Musiikkisirkus-tallenne on tarkoitettu eskarilaisille ja 1. luokkalaisille.

KULPS-MUSIIKKISIRKUSKONSERTTI, TALLENNE KATSOTTAVISSA OPISTON YOUTUBE-KANAVALLA

Tervetuloa musiikkisirkukseen!

Miten soi pasuuna? Voiko viulua soittaa yhdellä jalalla seisten? Mihin puhalletaan ja milloin tarvitaan jousi? Tule tutustumaan meillä opetettaviin soittimiin!

Eskarilaisille ja ekaluokkalaisille suunnatussa juonellisessa KULPS-musiikkisirkuskonsertissa leikitellään erilaisilla äänillä ja soittimilla. Tutustu soittimiin yhdessä Lauran, Kallen, Marin ja virtuaali-Iivarin kanssa!

Videotallenne, kesto n. 30 min. – katso tallenne tästä

KULPS-STRIIMIMUSKARI

KULPS-striimimuskari on toteutettu ammattitaitoisten ja kokeneiden varhaismusiikkikasvattajiemme toimesta. Lukuvuonna 2020-2021 kertyneet livestriimimuskarilähetykset on koottu omaan videokirjastoon.

Striimimuskari-tallenteita pääsee katsomaan salasanalla suojatulla sivustolla luokan kanssa haluamanaan ajankohtana. Sisältö vaihtelee runsaasti – mm. muskarilauluja ja -leikkejä, satuhetkiä, soitinrakennusta. Videotallenteiden kestot n. 15–30 min.
Ilmoittautuessa saa sivustolle tarvittavat salasanat.

 

KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline ja siihen osallistuminen on jokaisen oppilaan oikeus. Lämpimästi tervetuloa tarjontamme pariin!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Anne Lampela
anne.lampela@juvenalia.fi, 050 3272 082