Hakuohjeet – Musiikkiteatteri


Oppilasvalinnan valintatestit järjestetään 23.–24.5.2023 Sellon toimipisteessä (os. Soittoniekanaukio 1 B, Espoo Leppävaara). Oppilasvalintaan ilmoittaudutaan 17.4.-15.5. Eepoksen kautta.

Musiikkiopisto Juvenalian musiikkiteatteriopetukseen haetaan uusia innostuneita oppilaita. Oletko sinä yksi heistä?

Musiikkiteatteriopetuksen kulmakivi on musiikkiteatteriensemble, jossa oppilas pääsee kehittämään taitojaan musiikkiteatterin kolmella eri osa-alueella; laulun, näyttelijäntyön ja tanssin parissa. Ensembleopetus on isoksi osaksi produktiokeskeistä ja musiikkiteatterin oppilailla on useampi esiintyminen vuodessa. Musiikkiteatteria pääaineenaan opiskelevalta edellytetään hyviä ryhmässä toimimisen taitoja sekä sitoutumista ensembleharjoituksiin.

Perusopinnot 1 -ryhmä kokoontuu torstaisin klo 16-17.30 ja Perusopinnot 2 -ryhmä klo 17.30-19 Karakalliossa. Lisäksi musiikkiteatterilaisilla on viikottaiset musiikkiteatterilaulutunnit (30 min).

Perusopinnot 3 ja Syventävät opinnot -ryhmän ensembletunnit ovat maanantaisin klo 17-19.30 Leppävaarassa ja keskiviikkoisin 17-19.30 Karakalliossa. PO3 ja SO-tasolla musiikkiteatterilaulutunnit ovat 45min mittaiset.

Lisätietoja musiikkiteatterista löydät täältä

HAKEMINEN

1. Mene osoitteeseen juvenalia.eepos.fi tai paina tällä sivulla olevaa hakulomakkeet painiketta. Valitse Musiikkiteatteri -lomake.

2. Täytä lomakkeelle pyydetyt tiedot ja varaa testiaika.

3. Muista painaa seuraavalla sivulla tietojen tarkistamisen jälkeen LÄHETÄ-nappia. Ilmoittautuminen on vastaanotettu, kun sähköpostiisi tulee vahvistus hakemuksen lähettämisestä.

VALINTAKOE

Valintakoe sisältää 3 osa-aluetta:

1. Oma laulu
Valmista oma vapaavalintainen laulu jostain musikaalista tai piirretystä ja ota nuotti mukaan oikeassa sävellyksissä pianistille, joka säestää sinua.

2. Ryhmätilanne
Opettajat vetävät teatterileikin/teatteri-improvisaation yhteisesti pienelle ryhmälle (hakijan ei tarvitse valmistautua tehtävään mitenkään)

3. Keskustelu
Keskustelutuokio opettajan kanssa, jossa kuullaan hakijan ajatuksista ja kiinnostuksesta musiikkiteatteriopintoja kohtaan.
Huomioithan että, valitut oppilaat voivat opiskella vain yhdessä musiikkioppilaitoksessa kerrallaan.

takaisin Hae oppilaaksi -sivulle