Muskarilaisen opas


Muskarikäytänteet

Muskaritunnille kannattaa pukeutua vaatteisiin, joissa on mukava liikkua niin aikuisen kuin lapsenkin. Lapsille sisätossut tai jarrusukat (ei crockseja tms.).

Vauvamuskarilaiset tuovat mukanaan oman pienen alustan (esim. äitiyspakkauksen makuupussi tms.) ja harson. Kanteleryhmät hankkivat oman 5-kielisen kanteleen opettajan ohjeiden mukaan. Tästä löydät ohjeen kanteleen viritykseen.

Päiväkotimuskariin ilmoittautuneille suositellaan hoitoajan alkamista n. 15 minuuttia ennen oman muskaritunnin alkua.

Ennen tunnin alkua kannattaa käydä vessassa. Muskariin ei voi tulla sairaana tai toipilaana.

Oppilaspaikan peruminen

Muskarin oppilaspaikan voi perua kuluitta kahden ensimmäisen opetuskerran jälkeen. Ilmoitus tulee tehdä sähköpostitse sekä opettajalle että musiikkileikkikoulu@juvenalia.fi. Myöhemmistä peruutuksista veloitetaan koko lukukausimaksu.

Poissaolot

Poissaolosta on hyvä ilmoittaa omalle opettajalle. Oppilaan omia poissaoloja ei korvata. Oppilas voi menettää opettajan sairastumisen vuoksi kaksi opetuskertaa lukuvuodessa.

Lomat

Opiston loma-ajat näet täältä. Koska muskarilaisten lukuvuosi on lyhyempi kuin muilla musiikkiopiston oppilailla, oma opettaja ilmoittaa hyvissä ajoin poikkeavista loma-ajoista.

Eepos-tunnukset

Oppilaan ja huoltajien yhteystietomuutokset tulee päivittää Eepos-järjestelmässä. Tunnukset järjestelmään lähetetään huoltajien sähköposteihin lukukauden alussa.

Vakuutus

Oppilaat ovat tapaturmavakuutettuja oppitunnin aikana opetustiloissamme.